Senaste inläggen
Ny inlägg varje onsdag

Nu är vi i gång!

Nu har det äntligen hänt! Jag har startat om min dröm, mitt djurbageri:) Det känns verkligen bra att kunna jobba på idéer, kakor recept och bara göra saker för hundar.

För tillfället finns det 3 sorts kakor (snart kommer 3 andra) och olika koppel som är gjorde av en väninna i Schweiz som jobbar med hundar och som tog han min hund Freya när jag jobbade. Dom är i glada färger och det finns för små, medel och större pälsklingar:) Tygväskor, muggar och T-shirt har vi med!

Det är ett stort äventyr att starta sitt företag, men så kul och motiverande. Särskilt när man jobbar för vad man älskar.

Gotlands djurbageri stödjer Libras Hundhjälp som gör så mycket för att rädda hundar i Kosovo samt andra hundar och katter. Igenom Libras Hundhjälp fick jag chansen att adoptera mina pälsklingar Fiona och Maria, som ger så mycket liv och kärlek till hela familjen. Dom kommer med till stallet, särskilt Fiona, som ska alltid vad "vart det händer". Maria är lite mer reserverad och det skulle passa henne att liga och gosa med matte dag och natt:)

Freya tog bra att hon blev stora syster och börjar att slappna av mer och mer. Vi sover alla i mitt sovrum, men Fiona och Maria sover på golvet. Jag tror dom tycker det är svalare. Men när min veckar kloka ringer då hoppar alla i sängen för en mys stund. Sen sätter jag mig på trappen på verandan med min kopp kaffe och pratar med hundarna om deras natt och drömmar.

När vi har haft lite tid så går vi alla tillsammans för att mata hästarna och sen är vi redo för dagen!

Lets med Tag
Arkiv
–Gotlands djurbageri. älskar djur. Hemlagat godis och tillbehör för häst, hund och katt. Love animals. Makes cookies and accessories for dog, horse and cat

Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter! 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Jewel Creek Farm | Grönborg | Lugnetvägen 35 A | 761 11 Bergshamra | Sverige

Tel: +46 (0) 72 717 22 36  |  Email: alexandra@gotlandsdjurbageri.com

© 2016 Gotlands djurbageri.com