August 9, 2018

Please reload

Senaste inläggen

Varför är våra hundkakor hälsosamma för just din pälskling undrar du kanske?

September 1, 2018

1/10
Please reload

Ny inlägg varje onsdag

Resan med hundarna i min lilla bil från Schweiz till Gotland-The trip with the dogs in my little car from Switzerland to Gotland

July 8, 2016

Min mamma och jag lämnade Schweiz med våra 2 hundar i min lilla bil. Vi tog tåget med bilen i Lörrach i Tyskland och efter att ha sovit ( för mig åtminstone , som min mamma kunde inte riktigt sova på en sån liten säng ) kom vi i Norra Tyskland och fortsatte med bilen tills Puttgarden där vi tog båten till Danmark. Därifrån följde vi vägen till Sverige med den stora bron mellan Köpenhamn och Malmö. Sen fortsätta vi till Oskarshamn var vi tog den sista båten till Gotland ! Resan var verkligen kul och Freya och Diva var väldigt duktiga och lugna  :)

 

My mother and I left Switzerland with our 2 dogs in my little car that I am keeping in Sweden. We took the train with the car in Lörrach in Germany and after sleeping (for me at least, as my mother couldn't really sleep on the very little bed) we arrived in nordern Germany and continued by car until Puttgarden were we took the boat to Denmark. From there we followed the road to Sweden by the bridge between Copenhagen and Malmö and then until Oskarshamn were we took the last boat to Gotland! The trip was very nice, Freya and Diva were very nice and calm, we had a lot of fun:)

 

Please reload

Please reload

Lets med Tag
Please reload

Arkiv
–Gotlands djurbageri. älskar djur. Hemlagat godis och tillbehör för häst, hund och katt. Love animals. Makes cookies and accessories for dog, horse and cat

Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter! 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Jewel Creek Farm | Grönborg | Lugnetvägen 35 A | 761 11 Bergshamra | Sverige

Tel: +46 (0) 72 717 22 36  |  Email: alexandra@gotlandsdjurbageri.com

© 2016 Gotlands djurbageri.com