Senaste inläggen
Ny inlägg varje onsdag

Flyttar till min dröm ranch och starta mitt företag ! "Moving to my dream ranch and starting

Mitt namn är Alexandra . Halv svensk och halv - schweizisk . Jag levde hela mitt liv i Schweiz, och tillbringade en hel del av min semester på Gotland i Sverige, varifrån min mamma kommer. I slutet av 2015, efter ett mycket svårt år, beslutade jag att flytta med mina djur ( 2 hästar , 2 katter och min hund ) till en gård på Gotland. Här är min resa, jag hoppas du kommer att gilla det. För att du ska lära känna min hårig familje, jag satte en hel del videor av min hund Freja och mina katter Lassa Lady och Félix Ebola, och mina 2 ston Lilwhiz och Biggie :)

My name is Alexandra. Half-swedish and half-swiss. I lived my whole life in Switzerland, spending a lot of my holidays on the island of Gotland in Sweden, from where my mother comes.

In the end of 2015, after a very difficult year, I decided to move with my animals (2 horses, 2 cats and my dog) to a farm on Gotland.

Here is my journey, I hope you will like it.

For you to get to know my harry family, i put a lot of videos of my dog Freya and my cats Lassa Lady and Félix Ebola, aswell as my 2 mares Lilwhiz and Biggie:)

Lets med Tag
Arkiv
–Gotlands djurbageri. älskar djur. Hemlagat godis och tillbehör för häst, hund och katt. Love animals. Makes cookies and accessories for dog, horse and cat

Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter! 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Jewel Creek Farm | Grönborg | Lugnetvägen 35 A | 761 11 Bergshamra | Sverige

Tel: +46 (0) 72 717 22 36  |  Email: alexandra@gotlandsdjurbageri.com

© 2016 Gotlands djurbageri.com