September 1, 2018

Ja, man undrar ju ibland vad våra älsklingar sätter i sig när dom äter... Så jag ville förklara lite hur jag tänker och vad våra söta kakor är gjorda av.

Vi erbjuder 2 recept i olika former och färger: 
"Lilla Freya", "Alice i Underlandet" och "Jag är en Prinsessa" inne...

August 9, 2018

Nu har det äntligen hänt! Jag har startat om min dröm, mitt djurbageri:) Det känns verkligen bra att kunna jobba på idéer, kakor recept och bara göra saker för hundar. 

För tillfället finns det 3 sorts kakor  (snart kommer 3 andra) och olika koppel som är gjorde av...

July 7, 2018

Hej allihopa!

Det är 2 år i morgon jag la ut min sista blogg post, och det känns tokigt att tiden går så fort! Men man säger ju alltid det:) 

Jag ska snart öppna bageriet året runt nu och det är så kul! En stor utmaning men på ett väldigt bra sätt. Vi börjar med några go...

July 8, 2016

Jag kan nu säga att jag är en expert ( hihihi ... ) i målning! Jag steg upp runt 3.30 på morgonen för att få tid att måla ( två gånger) varje rum i huset!

I can now say that I am an expert (hihihi...) in painting! I got up around 3.30 in the mornings in order to have th...

July 8, 2016

Min mamma och jag lämnade Schweiz med våra 2 hundar i min lilla bil. Vi tog tåget med bilen i Lörrach i Tyskland och efter att ha sovit ( för mig åtminstone , som min mamma kunde inte riktigt sova på en sån liten säng ) kom vi i Norra Tyskland och fortsatte med bilen t...